Login | Register

Advanced Search

Risalah

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru Sot industria Indonesian muzike gezon popullaritet ne mbare vendin. Ne saje te kultures se perbashket dhe gjuhe te kuptueshem midis Indonesian dhe Malay, Indonesian muzikes gezuar popullaritet rajonal ne vendet fqinje si Malajzia, Singapor dhe Brunei. Megjithate popullariteti i madh i muzikes indonezisht ne Malajzi kishte alarmuar industrine e muzikes Malajzise. Ne 2008 industrine e muzikes Malajzise kerkoi kufizimin e indonezisht kengeve ne transmetimet radio Malajzise. muzike klasike perendimore arriti ne Indonezi ne epoken e holandeze East Indies, si ne fillim te shekullit te 18-te, por kjo eshte gezuar vetem me nje pjese te vogel te pronareve te pasur holandeze plantacion dhe zyrtaret ne klubet elitare sociale dhe ballrooms si Societeit Harmonie ne Batavia dhe Societeit Concordia ne Bandung. De Schouwburg van Batavia (sot Gedung Kesenian Jakarta) eshte projektuar si nje salle koncertesh ne shekullin e 19-te. muzika klasike ka qene i kufizuar ne te rafinuar, te pasur dhe te arsimuar qytetar te klasit te larte, dhe nuk depertuar ne pjesen tjeter te popullsise gjate epokes koloniale East Indies. Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Disclaimer

This page contains user generated content and does not necessarily reflect the opinions of this website. For more information please refer to our Terms and Conditions. If you would like to report the content of this page as objectionable, please contact us.